Servicii

Transport Rutier

Servicii de Transport Rutier

Am patruns in zona de transport rutier pentru a ne dezvolta gama de servicii pe care le oferim. Suntem specializati in transporturile agabaritice si colaboram cu firme specializate pentru indeplinirea sarcinilor in cel mai inalt grad de profesionalism. Med Truck International ofera solutii si tarife de transport agabaritic pentru marfuri cu gabarit depasit. Pentru un asemenea transport, ne ocupam de ...

Transport Feroviar Containerizat

Servicii de Transport Feroviar

Iti oferim o modalitate economica si eficienta pentru transportul destinat exportului sau importului si asiguram tranzitul bunurilor pe rute internationale. De asemenea servicii de consultanta in imbunatatirea logisticii clientuluisi asistenta in asigurarea celor mai bune mijloace de incarcare. Med Truck International asista pe tot parcursul proceselor, avand experienta si competenta necesara.

transport-maritim-containerizat

Servicii de Transport Maritim

Med Truck International este o casa de expeditie al carui nucleu este transportul maritim, avand sediul central in Bucuresti si filiala in Constanta, port ce ofera conditiile necesare transportului cu nave foarte mari. Ulterior ne-am diversificat activititatea datorita cererii mare inregistrate in piata. In cadrul transporturilor maritime este foarte important să ştii cum îţi alegi partenerii cu care lucrezi, pentru că într-un asemenea transport sunt angrenaţi foarte mulţi subcontractori si in functie de cum coordonezi intregul proces, se incheie operatiunea. Volumul de mărfuri din Constanţa este în creştere, lucru care a dus la justificarea serviciilor directe cu nave oceanice din China direct în România.

Servicii Logistica

Logistica

Med Truck International asigura cadrul necesar pentru fluxul managementului materialelor, serviciilor, informatiilor. Avem la dispozitie un sistem complex de informare, comunicare si control, ce include procesul planificarii si implementarii transportului bunurilor de la punctul de origine pana la destinatie pana la destinatia finala. Med Truck International iti ofera consultanta pentru intocmirea actelor necesare la export cat si la import. De asemenea asiguram reprezentarea in vama atat in cazul deschiderilor anticipate, la efectuarea controlului vamal documentar, car si al celui fizic.