Logistica

Servicii Logistica Integrata

Logistica Intergrata

Logistica Intergrata

Med Truck International asigura cadrul necesar pentru fluxul managementului materialelor, serviciilor, informatiilor. Avem la dispozitie un sistem complex de informare, comunicare si control, ce include procesul planificarii si implementarii transportului bunurilor de la punctul de origine pana la destinatie pana la destinatia finala.

Med Truck International iti ofera consultanta pentru intocmirea actelor necesare la export cat si la import.

De asemenea asiguram reprezentarea in vama atat in cazul deschiderilor anticipate, la efectuarea controlului vamal documentar, car si al celui fizic.

  • Import: avem cunostiinte solide desre operatiunile de vamuire la import, antrepozitari, distributie, depozitari sub regim vamal si post-vamuire.
  • Export: efectuam operatiuni de vamuire la export atat pentru transporturile aeriene, rutiere sau navale organizate de catre noi cat si pentru terti, parteneri ai firmei noastre.

In plus, prin serviciile Med Truck International, beneficiati de consultanta pentru intocmirea actelor de export din Romania, dar si de informatii referitoare la reglementari vamale in tarile de destinatie.

Unul din cele mai solicitate servicii este “Door to Door” delivery, pentru care de asemenea asiguram plata taxelor si spezelor vamale in numele importatorului in conditii extrem de avantajoase pentru acesta.

Serviciile noastre de logistica intergrata includ :