Despre Noi

Med Truck International s-a infiintat recent ca raspuns la cresterea cererii pe piata romaneasca a transporturilor si din dorinta de a asigura clientilor calitate si profesionalism. Organizatia noastra se ocupă de tot ce înseamnă transporturi: transport agabaritic, convenţional, transport auto rutier intern si international, transport cargo aerian, transport maritim containerizat si necontainerizat. In plus oferim servicii logistice si portuare, tocmai pentru a facilita indeplinirea cererilor clientilor si oferirea unor solutii complexe.

Succesul companiei si faptul ca am reusit intr-un timp foarte scurt să ne impunem intr-un domeniu solicitant si select, ajungand in primele locuri pe piata transporturilor din Romania, se datoreaza in primul rand echipei Med Truck – International, echipa cu experienta in firme de profil, proactiva, axata mai ales pe rezultate. Tocmai de aceea, daca actiunile noastre sunt flexibile, moderne, dinamice si calificate, acest lucru este multumita angajatilor care ne sustin business-ul si care pot fi descrisi de aceste cuvinte.

De ce Med Truck International?

[km_ul_list type="dot-red"]

 • Avand la dispozitie reteaua proprie, Med Truck – International beneficiaza de avantajul de a putea organiza si controla intregul circuit de la preluarea de la furnizor pana la predarea catre beneficiarul final, oferind servicii complete la preturi competitive si venind intotdeauna in intampinarea necesitatilor clientilor.
 • Spre deosebire de alte companii, la fiecare transport efectuam monitorizare: de când ajung piesele în port şi până când pleacă de acolo, fiecare pas făcut de subcontractori. Angajarea unei firme de survey este practic certificatul nostru de garantie in fata clientului, dovada ca că marfa respectivă a fost depozitată, manipulată, încărcată şi amarată cum trebuie. Se executa astfel un raport al tuturor operatiunilor si se fac inclusiv poze, pentru ca clientul sa fie tot timpul la curent cu actiunile noastre.
 • Serviciile oferite de noi reprezinta o modalitate putin costisitoare si eficienta de a-ti transporta produsele dorite. Noi te eliberam de birocratia aferenta si de timpul pierdut in intregul proces. Avem deja un sistem bine pus la punct, cunostiintele necesare si experienta in spate care te asigura ca la final vei fi multumit.
 • [/km_ul_list]

  Activitate

  Cu sediul central in Bucuresti si filiala in Constanta, alaturi de o retea de parteneri internationali, Med Truck International este responsabil de o intreaga gama de proiecte de logistica, atat in Romania cat si in celelalte tari. Principalul nostru atu il constituie serviciul constant de casa de expeditie pe transportul maritim din Constanta pana in Asia, acoperind porturi precum: Masan, Shanghai, Dalian, Xingang, Hong Kong.

  Compania s-a aliniat la standardele internationale de calitate, bazandu-se pe o strategie a ideilor si actiunilor flexibile, menite sa asigure o dezvoltare continua spre beneficiul investitorilor, partenerilor, clientilor si angajatilor.

  Misiune si valori

  Brandul Med Truck International are ca idee centrala pasiunea pentru diversitate si implicit dezvoltare multilaterala. Ne sprijinim mai ales pe o echipa cu viziune, condusi de forta si dorinta de succes. Med Truck International are la baza oameni pasionati de munca in domeniu, care aspira la rezultate excelente si care sunt constienti ca succesul se bazeaza pe curaj, profesionalism si autodepasire. Stim ca doar prin investirea in cele mai noi tehnologii, adaptarea la cererile pietii si integrarea activitatilor in structura organizationala, putem oferi noi perspective si solutii clientilor nostrii.

  [ youtube-fancy-zoom videoid="5"]